top of page

Holistisk coaching

Namnlös design-2.png

djupgående & hållbart 

samtal som stärker

hjälper hela dig

​Holistisk coaching* är en form av personlig utveckling som tar hänsyn till hela dig - kropp, själ och sinne.

Det handlar om att uppnå balans genom att arbeta med alla aspekter av ditt liv.

 

Som holistisk coach fokuserar jag på att hjälpa dig att hitta din inre styrka och att utveckla en djupare förståelse av dig själv.

Här får du hjälp att uppnå dina mål genom att lära dig att hantera stress, öka din självkänsla och förbättra dina relationer.

 

*Holistisk coaching är en individuell process som anpassas till varje persons unika behov och mål.

Coaching är en gåva till dig själv och en nödvändig investering i din fortsatta balans & hälsa.

därför ska du testa 

Det finns många anledningar att välja holistisk coaching som en metod för personlig utveckling, men här är fyra av de viktigaste:

 

  1. Helhetsperspektiv: Genom att arbeta med en holistisk coach får du hjälp med att se på dig själv som en helhet och inte bara som separata delar. Detta kan hjälpa dig att förstå hur olika aspekter av ditt liv påverkar varandra, och hur du kan skapa balans mellan dem.

  2. Personligt anpassad: Holistisk coaching är en personligt anpassad metod där jag som coach arbetar med dig utifrån dina unika behov och förutsättningar. Detta gör att du får en individuell lösning som passar just dig och dina utmaningar.

  3. Djupgående förändring: Genom att arbeta med dig själv som en helhet, kan du uppnå djupgående förändringar i ditt liv. Du kan lära dig att hantera stress, öka din självkänsla och självmedkänsla, och hitta en mer meningsfull riktning i livet.

  4. Hållbara resultat: Holistisk coaching fokuserar på att skapa hållbara resultat som varar över tid. Genom att arbeta med både kropp, själ och sinne, kan du hitta en balans och en livsstil som fungerar för dig på lång sikt.

Vad kunder säger

"Jag väljer coaching med Frida för att det är jäkligt skönt att bara få snacka av sig ibland."

sånt du kanske undrar

För Holistisk coaching betalar du 899 kr för 60min.

Det finns såklart alltid rabatter att tjäna när du köper paket på fler tillfällen. Det kommer ibland också erbjudanden via sociala medier och Månadsbrevet.

Alla erbjudanden gäller alla kunder, så du missar aldrig något. 

nu är det dags att boka!

Det är bara att välja hur du vill ses.

bottom of page