top of page
Namnlös design-2.png

livscoaching

Längtar du efter att känna dig ok med den du är? 

Vill du lära dig mer om hur du kan möta motstånd och jobbiga känslor och tankar?

Går du igenom något prövande och vill vara säker på att du landar på fötterna? 

Du har allt du behöver inom dig.

livet är just nu

Den du är just nu - det är vem du är. Logiskt eller hur?

Det är oerhört smärtsamt att strida emot den logiken, och det är precis den smärtan du känner när du fastnar i tanken om att du borde vara annorlunda.

 

Det är alltså inte vem du är idag som är smärtsamt (vilket är lätt för oss att tro) utan det är den totala avsaknaden på självacceptans som gör ont. 

Det kan vara lätt att fastna i tanken "det blir bra sen, om jag bara..", men du behöver inte bli varken smalare, bättre eller lägga om hela din livsstil. Du är redan ok. 

I livscoaching får du tid till att landa, andas och undersöka vad det är som egentligen försiggår inom dig i stunden. Det är en frigörelse från alla borden och förväntningar.
I nuet finns både förståelse, förlåtelse och tillåtelse - och det är acceptans.

Namnlös design-8.png

livscoaching

stärk din friskhet

Det här är inte sjukvård, utan det är friskvård.

Man skulle till och med kunna beskriva livscoaching som "att stärka friskhet". 
 

Få saker som ger sån avkastning som personlig utveckling. Jag vågar tro att det förmodligen är mer värt än något annat vi kan lägga pengar på.

Att få känna känslan att du duger som du är kan nog vara det mest värdefulla som finns.

Stärk din friskhet med livscoaching.

du bär på dina egna lösningar

Livet ska faktiskt inte alltid vara lätt och glatt, utan det ska även få lov att vara både jobbigt och prövande. Tillsammans blir det balans, och det är både sunt och friskt att våga tillåta det.

Bara genom det lilla skiftet i huvudet (att tillåta istället för att streta emot) så sänker du även ditt ev gnagande självtvivel.

 

Du bär på dina egna lösningar, mer än du kanske tror..

ett nyfiket och tillåtande upplägg

Tre djupa andetag.

Så startar vi vår session. Andetagen får oss att landa i nuet och släppa det andra en stund. 

Vi samtalar.

Du berättar om de känslor eller funderingar du har i stunden och tillsammans möter vi dem på ett mer nyfiket sätt där vi stärker förståelsen.

Känsloguidning.

När vi stöter på en laddad känsla så frågar jag om du vill guidas i den. Det innebär att du sluter dina ögon och istället upplever sensationen av känslan på insidan. Jag guidar och ställer stöttande frågor. "Det är när vi känner våra känslor som vi läker dem"

Vad kunder säger

"Jag väljer livscoaching med Frida för att det är jäkligt skönt att bara få snacka av sig ibland."
anledningar till att välja livscoaching
  1. Livscoaching kan vara det samarbete som kommer hjälpa dig att ta kontroll över ditt eget välmående och äntligen kunna acceptera dig själv för den du är.

  2. Livscoaching kan hjälpa dig att utforska och möta prövande känslor, och erbjuder en trygg och stöttande miljö att göra det i.

  3. Genom livscoaching kan du stärka förståelsen för dina utmaningar och styrkor, och utveckla strategier för hur du kan uppnå en känsla av mer balans.

  4. Livscoaching kan ge dig den guidning och det stöd du behöver för att hantera vardagens stress, samt att hjälpa dig att hitta mer hälsosamma verktyg.

övrigt

Din investering för Livscoaching är 899 kr och 60 min av din tid. 

Du kan boka när du vill/behöver, men för att det ska vara mest givande för dig så rekommenderar jag en regelbundenhet, ex varje månad. Du kan också kolla in mina mentorskapsprogram om du känner för en mer uppstyrd variant, med tydlighet och mer stöd mellan träffarna. 

Och om du inte vet vad du behöver eller vart du ska starta så rekommenderar jag att du börjar med att boka in en Helhetsanalys. 

Du kanske behöver prenumerera på mitt månadsbrev?
bottom of page