top of page
photo-output.jpg
Namnlös design-2.png

stärk din inre kraft & trygghet

Att ventilera regelbundet kommer få dig att känna dig både starkare och tryggare i dig själv.

Här får du hjälp att bli en friare version av den du är. 

Boka in månadens viktigaste samtalstid du också!

här har vi fokus på tre viktiga delar 

Närvaro 

- att grundas och föras tillbaka till nuet. Ibland fastnar man lätt i det som har hänt/kan hända, eller hur, och då är jag där och ser till att du kommer tillbaka till nuet. 

Det är i nuet som vi kan förstå varför det blev som det blev. Det är i nuet som vi kan möta känslorna som rivs upp inom oss. Det är i nuet som vi kan släppa taget om det som ännu inte har skett. Det är i nuet som vi läker, lär oss och utvecklas.

Det är ett fint sätt att arbeta tycker jag ❤︎

 

Känslor 

- att möta känslor som kommer upp under sessionen, och att göra det tillåtande och nyfiket. Att våga ge utrymme även för den känslan som känns jobbig, det är där du växer mest.
Jag gör även känsloguidningar där jag helt enkelt guidar dig i hur känslan känns. Känsloguidningar gör dig medveten om sensationen/upplevelsen av själva känslan (går ner i kroppen) och släpper taget om analyserandet och värderingen en stund (lämnar huvudet).

När du lär känna dina känslor så får du också tillgång till självreglering, förståelse och din inre trygghet. "Det är när vi känner våra känslor som vi läker dem"

Acceptans 

- att landa i att det är vad det är, att inte försöka eller vilja ändra det som är - det kan vara väldigt svårt att landa i på egen hand. Du kanske känner igen dig i att du fastnar lätt eller att du blir rädd, får panik eller fullkomligt vägrar ta in en situation för vad den är. "Om bara.."

Här tränar vi på att möta det som är, för vad det är. Vi söker ingen förändring hos varken andra eller dig. När du tränar på acceptans så släpper du taget om smärtan och får tillgång till både din inre frihet, trygghet och inspiration. 

livet är just nu

Den du är just nu - det är vem du är.

Det här är inte bara logiskt utan faktiskt till och med direkt smärtsamt att försöka strida emot. Det är just den smärtan du kan känna när du fastnar i tanken om att du borde vara annorlunda och inte är tillräcklig som du är.

 

Det är alltså inte vem/hur du är i stunden som är smärtsamt (vilket tyvärr är lätt för oss att tro) utan det är den totala avsaknaden på självacceptans som gör ont. 

Så du behöver inte jaga förändring för att bli av med smärtan, du behöver däremot praktisera mer närvaro och självacceptans, och det jobbet startar på din insida - därav livscoaching.


Pst.. längre ner på sidan hittar du ett jättebra frågeformulär/ett test på om du behöver träna på/praktisera mer självacceptans.

Det kan vara lätt att fastna i tanken "det blir bra sen, om jag bara..", men du behöver inte bli varken smalare, bättre eller lägga om hela din livsstil. Du är redan ok. 

I livscoaching får du tid till att landa, andas och undersöka vad det är som egentligen försiggår inom dig i stunden. Det är en frigörelse från alla borden och förväntningar.
I nuet finns både förståelse, förlåtelse och tillåtelse - och det är acceptans.

så här går det till hos mig

Vår session startar med att vi tar tre djupa andetag. Efter det kan alla sessioner bli olika. Vi samtalar såklart om det du vill och behöver få prata ut om, men det kan också bli guidade meditationer, andningsövningar eller liknande. Allt beror på stunden, vad du behöver och vad du vill. Jag låter sessionerna vara öppna och har ingen mall. Det är viktigt att möta dig i den energin du har. Det blir mer organiskt då, mer äkta.

photo-output.jpg

livscoaching

anledningar till att välja livscoaching
  1. Livscoaching kan vara det samarbete som kommer hjälpa dig att ta kontroll över ditt eget välmående och äntligen kunna acceptera dig själv för den du är.

  2. Livscoaching kan hjälpa dig att utforska och möta prövande känslor, och erbjuder en trygg och stöttande miljö att göra det i.

  3. Genom livscoaching kan du stärka förståelsen för dina utmaningar och styrkor, och utveckla strategier för hur du kan uppnå en känsla av mer balans.

  4. Livscoaching kan ge dig den guidning och det stöd du behöver för att hantera vardagens stress, samt att hjälpa dig att hitta mer hälsosamma verktyg.

lättsamt & djupt med nusyntes™

Nusyntes är min egen arbetsmetod och grundar sig på 4 hörnstenar:

Holistiskt, Inkluderande, NUorienterat & Känslobaserat.

 

Enligt mina kunder så skiljer sig min livscoaching från andra metoder. "Det är avslappnat och lättsamt samtidigt som det är djupare än jag kan vara med någon annan." 

stärk din friskhet

Livscoaching är inte sjukvård, utan det är friskvård. Man skulle till och med kunna beskriva det som att "stärka friskhet". 
 

Få saker som ger sån avkastning som personlig utveckling. Jag vågar tro att det är mer värt än något annat vi kan lägga pengar på.

Att få känna känslan, jag duger som jag är, är nog det mest värdefulla som finns.

Stärk din friskhet med livscoaching.

du bär på dina egna lösningar

Livet ska faktiskt inte alltid vara lätt och glatt, utan det ska även få lov att vara både jobbigt och prövande. Tillsammans blir det balans, och det är både sunt och friskt att våga tillåta det.

Bara genom det lilla skiftet i huvudet (att tillåta istället för att streta emot) så sänker du även ditt ev gnagande självtvivel.

 

Du bär på dina egna lösningar, mer än du kanske tror..

Ta ett snabbtest!

Här kan du ladda ner en pdf med ett frågeformulär. Frågan är om du behöver praktisera självacceptans eller inte..? Det är såklart självklart att vi alla behöver det, och alltid, men det här frågeformuläret kommer nog göra det väldigt klart och tydligt för dig inom vilket/vilka områden det behövs mest.

Vad kunder säger

"Jag väljer livscoaching med Frida för att det är jäkligt skönt att bara få snacka av sig ibland."
övrigt

Livscoaching 60min, 899 kr


Du kan också välja att anmäla dig till ett paket på 5ggr. Då får du den femte sessionen helt gratis!
(paketet är giltigt i 6 månader från anmälan och kan ej kombineras med andra erbjudanden)

Jag rekommenderar en regelbundenhet i våra sessioner, ex 1 gång varje månad.


Det behövs 1 tillfälle för dig att avgöra om jag passar dig. 
Det behövs 3 tillfällen för dig att avgöra om metoden passar dig. 
Det behövs 6 tillfällen för dig att märka större resultat i dig själv och din vardag. 

livscoaching (Presentation (169))-9.png
vill du testa en nyhet? 

Riktad Andningsterapi™ är min egna framtagna tjänst där jag har blandat lite från yogavärlden med avslappningstekniker och närvaropraktik. 

Den hjälper dig att stärka kontakten med dig själv och ditt inre samt att den är återhämtande. Jag brukar säga att en session ger dig det du behöver - ibland djupa insikter och ibland en tyst skön vila.

bottom of page