top of page
livscoaching (Presentation (169))-12.png
Namnlös design-2.png

mentorskapsprogram

Jag-stärkande, utvecklande & stöttande

två olika program för din utveckling

Mentorskapsprogrammet är framtaget för dig som vill göra en djupdykning och samtidigt få extra mycket stöttning på vägen.

De två programmen är liknande i uppbyggnad men skiljer sig i fokus.

1. bli vän med dig själv

För dig som längtar efter en trygg stabilitet på insidan. Längtar efter det som gör att du vågar lita på dig själv, tro på dig själv och som med en större lätthet kan leda dig själv.

Självutveckling med fokus på att bli vän med sig själv.

2. bli vän med din kropp

För dig som längtar efter känslan att bara få vara ok med din kropp - den som gör att du vågar se förbi ditt yttre för att hitta ditt värde därbakom istället. Att skifta fokus och slippa dömandet.

Självutveckling med fokus på att bli bekväm med den fysiska kroppen.

grunden är densamma 

Hemövningar och mitt fulla stöd - det är grunden för båda programmen.

  • 6 x 90min sessioner (en gång varje månad)

  • en ögonkudde som välkomstgåva (värde 199kr)

  • sms-stöd från mig (jag skickar uppmuntrande och påminnande sms)

  • fri mejlkontakt mellan träffarna (jag stöttar dig)

  • tillgång till guidningsbiblioteket 

  • andningsövningar ( ❤︎ )

  • rörelseövningar (olika former av rörelser och andra övningar)

  • dagbok/reflektionsbok. Tips! Ha en skrivbok som enbart är avsedd till din nya satsning.

  • du blir dessutom automatiskt prenumerant på mitt månadsbrev

livscoaching (Presentation (169))-12.png
skiljer sig ändå åt

Även om grunden är densamma så skiljer de sig ändå åt. Fokus, ingång och syfte kan skilja sig enormt mycket emellan dem. Men självklart är de båda sprungna ur samma rot - din insida och din inre kommunikation.

Här nedan beskriver jag lite mer ingående om de olika ingångarna och deras syfte. Kanske känner du igen dig mer i den ena än den andra..?

bli vän med dig själv

För dig som längtar efter en trygg stabilitet på insidan. Det som gör att du vågar lita på dig själv, tro på dig själv och med större lätthet kan leda dig själv.

Som människor har vi ibland en tendens att vara fullständigt otillåtande och oförlåtande mot oss själva. Vi är hårda i vår inre kommunikation och jämför oss lätt (och tyvärr gärna) med andra.

"Jag önskar att jag var annorlunda" eller "Om andra bara visste hur jag egentligen är så skulle de inte tycka om mig.." Känns tankarna igen?

I det här mentorskapsprogrammet arbetar vi aktivt med din inre dialog samtidigt som vi faktiskt nyfiket tar reda på mer om vad det är som driver dig. Vi arbetar med att ta eget ansvar och att bygga upp modet att vara sann mot den du är. 

Varje samtal är nuorienterat, så det baseras på din vardag och allt vad det innebär.

Syftet med det här mentorskapsprogrammet är att du ska få känna en mjukhet och acceptans som kommer djupt inifrån. En känsla av att du faktiskt är ok, och att du möter världen på ett moget och sant sätt.

7.png
bli vän med din kropp

För dig som längtar efter känslan att bara få vara ok med din kropp. Det som gör att du vågar se förbi ditt yttre för att hitta ditt värde därbakom istället. Att skifta fokus och slippa dömandet.

Alla har komplex. Låt oss bara göra det klart. ALLA har komplex, och det är ok. Det är inte meningen att vi ska bli av med dem heller. 

Vad vi däremot behöver göra är att landa i den inre sanningen att din kropp inte har någonting att göra med ditt värde eller din möjlighet till att älskas. Vi kan oftast rent intellektuellt förstå det, men emotionellt/känslomässigt kan vi ha väldigt svårt att ta in det.

I det här mentorskapsprogrammet arbetar vi aktivt med att gå till botten med dina komplex och tydliggöra vilka trosatser det är som ligger bakom dem.

Du får vara en detektiv i din vardag och följa dina tankar och dina känslor. Vi letar triggers, jobbar med acceptansövningar och skapar samtidigt en större förståelse för vem du är och hur du fungerar.

OBS! Syftet med det här mentorskapsprogrammet är inte att du ska gå ner/up i vikt.
Syftet med det här mentorskapet är att du ska kunna få fler neutrala stunder i vardagen med din kropp (alltså att inte döma eller värdera), och att du utifrån det kan få en känsla av frihet -att bara få lov att vara den du är.

upplägg

Vi ses en gång i månaden och däremellan kan du höra av dig på mejl + att jag skickar stöd-sms lite då och då.

Varje session är en blandning av Samtal och RA-terapi samt eventuellt andra övningar.

Första tillfället på mentorskapet är då vi sätter tonen lite. Det blir som en uppstart och vi kommer tillsammans överens om ett passande upplägg med hemövnigar och fasta tider.

investering

Mentorskapsprogrammet är på 6 månader och vi ses 90min varje månad.

 

Betalningen ligger förinställd som en månadsdebitering på 1599 kr.

bottom of page