top of page
Kopia av YOGA NIDRA (Facebook-omslagsbild)-3_edited.png

OM

IDAG

Företaget med mycket själ och närvaro. 

Värdegrunden ligger i att närvaro och acceptans är nyckeln till frihet. Ju mer du lär dig om hur du fungerar desto mjukare blir din inre dialog. Att kunna möta dig själv utan att döma, utan att ha förväntningar och istället förstå dig själv bättre och möta dig själv för den du verkligen är. Det är att stilla det inre kriget (om jag kan få kalla det så) och landa i ett lugn. Här lär du dig mer om människan från ett holistiskt perspektiv, där motstånd kan ses som tillfälliga obalanser som visar väg till läkning.

Allt, och då menar jag verkligen ALLT, har ett fokus som går inifrån och ut.

Mjuka inifrån och ut. Lär dig inifrån och ut. Personligt före mallar. Själ före yta.

 

Utbudet är just nu begränsat då jag tillfälligt hyr ett samtalsrum på 5 kvadrat. Jag letar aktivt efter den rätta lokalen att få mer utrymme i (läs mer om det i FRAMÅT). Idag kan du boka samtal och komma till mitt rum, du kan också boka online för både personligt- och för parsamtal. På hemsidan hittar du också podd&guidning att inspireras av.

HELHETSPERSPEKTIVET AB är en icke religös verksamhet, men med öppenhet inför något större än oss själva (jag kallar personligen den kraften för universum). De uråldriga system som nämns och refereras till  (ex ayurveda och chakra) lärs inte ut som någon absolut sanning, utan de är perspektiv som ger oss mer förståelse. Det finns ingen absolut sanning i världen utöver det faktum att "allt levande ständigt är föränderligt". Det vi kan göra är att samla allt vi lär oss för att sen skapa vår egen uppfattning och sanning. "Ingen har alla rätt, men alla har något rätt", och det gäller allt från religioner och filosofier till mänskliga åsikter.

FRAMÅT

Som kund och elev ska du erbjudas möjligheten till att lära dig mer om- och kunna få praktisera inre & yttre mjukhet. Det ska erbjudas via klasser, kurser, samtal, podd och gemenskap.

Här är det lika viktigt att du får möjlighet till att lära dig mer om både rörelselära och själslig balans. Och då från ett holistiskt perspektiv, där motstånd kan ses som tillfälliga obalanser som visar väg till läkning. På så sätt kan kroppslig värk och jobbiga perioder i livet också ses som möjligheter till personlig utveckling. 

När lokalen väl finns så är tanken att få erbjuda dig

  • Samtal & Mentorskap (enskilt och för par)

  • Yin Yoga

  • Yoga Nidra

  • Yoga med mjuka rörelser

  • Kurser i Din Kropp

  • Bokcirklar

  • Samtalsgrupper

  • ..och andra små evenemang

HISTORIA

Företaget startades november 2011 (då hette det "glad i hälsan"). Jag jobbade från start som personlig tränare och yogalärare. Och jag tror att det var 2016 som aktiebolaget bildades (Hälsan på Gotland AB). Då hade jag redan börjat mjukna i mitt förhållningssätt till människan och kroppen. Styrketräningen försvann, yogan tilltog, jag erbjöd samtal och hade då utbildat mig så pass att jag erbjöd behandling och rörelseträning. Som rörelsenörd fann jag mig mer hemma i rörelseträning än i styrketräningen.

2016 var också året då "gubbyogan" föddes. Jag ville bestämt fylla klasser med enbart män och låta det få vara mer avdramatiserat än det kanske fanns utbud av. Det kom att bli något av det bästa jag kunde göra - det blev så oerhört uppskattat! 

2019 flyttade jag till nya lokaler och där föddes fri studio (aktiebolagets namn fanns kvar i bakgrunden). Här tilltog yogan ännu mer och jag var helt plötsligt upp i 9 klasser/v (jag som var van med 2- 4st..) Efterfrågan på yogan var jättestor, och framför allt på gubbyogan. Jag var väldigt rörd och tacksam för att så många ville yoga för mig. 

Under åren på studion slöt jag med behandlingen och rörelseträningen, startade flertalet fördjupningskurser i kropp, själ & sinne samt ökade utrymmet för mina samtal (även det är något av det bästa jag kunde göra).

Jag blev kvar på studion i 3år. Tanken var att stanna där, men jag trivdes inte i huset. Det var fel energi och på tok för lyhört för min verksamhet. Jag flyttade ut.

Det var nu, sommaren -22, som verksamheten och aktiebolaget bytte namn till HELHETSPERSPEKTIVET AB.

KONTAKT

Jag hjälper dig gärna med dina frågor och funderingar!
Skicka ett mail eller chatta direkt med mig här på hemsidan. Jag svarar dig alltid så fort jag kan.

bottom of page