top of page

Acerca de

Retreats.png

Jag har en tro om att det egentligen är väldigt lite vi behöver utöver närvaro för att må bra. Därför har mina retreats fokus på att bara få vara, skratta och uppleva nuet.

Låter det skönt? Ja men det är det också!

luftigt schema

Få utrymmet till egentid. Jag tror att bara av att komma hemifrån och landa på en plats utan förväntningar eller några måsten, det är den egentid som är mest sällsynt. Vi behöver en plats där vi får rå om just den egentiden ❤︎

Schemat är luftigt men också flexibelt och spontant. Jag lagar mat när vi är hungriga och kan gärna slänga in en extra stund med fysisk avslappning när ni ber om det.

delta i det du vill

Du kan få välja helt hur du vill delta. Kanske vill du umgås eller kanske vill du få vara i fred med dina tankar och dagbok. Du gör vad du vill med din tid på hela Nuets retreats.

Vi tar promenader, pratar om lätt och djupt och får kotakt med kroppen och själen via yoga/rörelser och avslappningsövningar. Det finns pussel, schack, målarfärg och annat pyssel.

Jag lagar mat, erbjuder avskilda samtalsstunder (för den som vill/behöver) och leder er på det sätt energin säger att jag bör.

1.png

övrig info

Nästa tillfälle är ännu ej satt.

Antal platser, priser och betalningsalternativ kommer när datum är satt, och om du anmäler ditt intresse nu så kommer du meddelas när det är klart.

Du kanske behöver prenumerera på mitt månadsbrev?
bottom of page